Please confirm that you are of legal drinking age.
Please select your country.

IN ORDER TO CONTINUE YOUR VISIT ON THIS WEBSITE YOU MUST BE OF LEGAL DRINKING AGE.

I am of legal drinking age:Premii

Ne mandrim cu cele peste 35 medalii obtinute in competitiile internationale de profil, dintre care 24 medalii de aur.

De la introducerea sa in anul 2000, San Francisco World Spirits Competition (SFWSC) a devenit cea mai repsectata si influenta competitie de profil din lume. Obtinerea unei medalii SFWSC a devenit cel mai credibil indicator al excelentei bauturilor alcoolice, acestea fiind percepute atat de specialisti, cat si de consumatori ca fiind cele mai bune produse pe care industria le poate oferi.

Nu exista un grup de degustatori mai buni decat consumatorii adevarati. Premiile SIP sunt primele care ajung la opinia publica ca punct de pornire, in dezvoltarea de produs si de brand. Tinand cont de gusturile si opiniile publicului consumator, premiile SIP ofera o competitie unica, neinfluentata de industrie.

Standarde pentru producatori – ghid pentru consumatori. “DLG” promoveaza calitatea alimentelor si bauturilor pe baza standardelor de calitate obiective, folosindu-se de descoperirile stiintifice actuale si metodele de testare obiective pe care le-a dezvoltat.

“The International Taste & Quality Institute” – “iTQi” – cu sediul la Bruxelles este organizatia lider la nivel mondial dedicata testarii si promovarii alimentelor si bauturilor cu o calitate superioara.

Competitia este mandra sa seteze standardul international pentru calitate, ramanand unica in categoria aglomerata a competitiilor de profil, prin sediul dedicat de testare produse, o crama permanenta si peste 400 de experti internationali ce evalueaza produse timp de 7 luni pe an. Nu este usor sa castigi un ravnit premiu “IWSC”. Acesta este motivul pentru care medalia este atat de apreciata atat in randul membrilor industriei cat si al consumatorilor deopotriva.

Castigatorii premiilor “ISC” sunt stabiliti in urma unui proces riguros de jurizare – o operatiune foarte bine controlata desfasurata pe parcursul a sapte zile de testari de tip “blind” in paneluri de peste 50 de profesionisti respectati din industrie. Procesul de jurizare exact este fundamentul reputatiei pe care “ISC” si-a creat-o pentru recompensarea calitatii si celebrarerea excelentei.

“CWSA” (“China Wine & Spirits Awards”) este cea mai mare si prestigioasa competitie de profil din China.

Alte competitii

Numarul 1 in Romania, WEMBLEY LONDON DRY GIN este cea mai cunoscuta si consumata marca de gin, fiind apreciata pentru gustul deosebit, personalitatea puternica si spiritul liber pe care il insufla tuturor consumatorilor.Setari cookie-uri